Boom Brothers Slot

Boom Brothers is een van de mooiste slots die ooit gemaakt is door NetEnt. Het Boom Brothers slot begint met een filmpje dat je ook over kunt slaan. Wel wordt hierin al direct het thema van dit leuke slot duidelijk. Het gaat namelijk over de drie broers (gebroeders Boom) die op zoek gaan naar goud en diamanten in een mijn. En om hier te komen blazen ze eerst de mijn op, en hierdoor beland je dus in het Boom Brothers slot.

Screenshot Boom Brothers
Knop Boom Brothers Spelen

Boom Brothers Slot uitleg

De Boom Brothers slot is leuk en spannend slot wat je absoluut niet mag missen als online speler. Het spel is geprogrammeerd op basis van software wat het een echt video slot maakt. Grafisch gezien is het helemaal top en modern. Bij het gokken op de Boom Brothers draait het dan ook om de drie broers waar we het eerder over hadden die op zoek zijn naar rijkdom, en dat is natuurlijk ook waar jij als speler naar op zoek bent bij het spelen van het Boom brothers slot. Het thema van het Boom Brothers slot is dus eigenlijk mijn werkers, en dat ervaar je dan zelf ook bij het spelen van dit geweldige slot. Je krijgt het gevoel alsof je zelf onder de grond bezig bent. Dit komt natuurlijk ook door de grappige symbolen, de mijnwagentjes de explosieven en noem maar op. Het spel is niet alleen erg leuk om te spelen, het is ook nog eens zeer winstgevend. En dit komt ook door het bonusspel dat het Boom Brothers slot bevat, hier hebben we het later nog over.


Spel van de Boom Brothers Slot

De Boom Brothers slot wordt gespeeld met vijf rollen waar allemaal gereedschap van de mijnwerkers in verwerkt is. Denk hierbij aan pikhouwelen, maskers, olielampen en helmen met een lamp en natuurlijk de stukken rails. Het Boom Brothers slot wordt gespeeld met niet minder dan twintig winlijnen. Je kunt hierbij zelf bepalen hoeveel je er wilt gebruiken, het is dan ook een erg veelzijdig slot.

Het leuke aan het Boom Brothers slot is dat er af en toe een van de Boom Brtohers het scherm in komt rijden om je een tweede kans te geven. Deze gooit dan stukken dynamiet het spel in waardoor er een willekeurig symbool verdwijnt en wordt vervangen door een nieuw symbool. Dit is dan de tweede kans die we bedoelen, want op die manier heb je alsnog kans op een winnende combinatie. Ook heb je bij het spelen van de boom Brothers de Wild symbolen. Zoals je misschien al zult weten zijn dit de symbolen die je als joker kunt inzetten, waardoor ze elke waarde aan kunnen nemen om alsnog een winnende combinatie te maken. Dan heeft het Boom Brothers slot ook nog de Free spins, die je dus gratis spins opleveren. Dit wil zeggen dat de rollen door blijven draaien en er dus niets van je credit af gaat. En als je een beetje geluk hebt krijg je de Railtracks symbolen te zien die je naar het bekende bonusspel zullen leiden. Indien je namelijk drie railstukken van vijf boven elkaar hebt, dan staat op ieder stuk rails een karretje met een van de Boom brothers.

Boom Brothers Slot symbolen en informatie

Onderaan in het scherm verschijnen er drie karretjes waarvan jij er een moet uitkiezen. Dan valt er een edelsteen uit die overeenkomt met de edelsteen aan het eind van het spoor van een van de Boom Brothers. Hier rijden ze dan stap voor stap naar toe, degene die het eerst bij zijn edelsteen is wint. En dit betekent dat jij de winst krijgt die bij de edelsteen staat. Hierbij is de diamant natuurlijk het meeste waard, maar de andere bonussen zijn ook niet mis hoor! En het mooiste van het bonusspel is dat je altijd wel iets wint!

De hoogste winst die je bij het Boom Brothers slot kunt winnen is maar liefst 7500 credits. Deze win je als je 5 wildsymbolen bij elkaar hebt. Hoeveel dit in geld winst is hangt natuurlijk af van de inzet waarmee je het Boom brothers slot speelt. Het Boom Brtohers slot is geen slot waar je met een progressieve jackpot speelt zoals je dit bij vele video slots ziet. Het is een stand-alone spel zoals ze dat noemen. En dit is ook erg prettig en stelt je op je gemakt, want bij het spelen van het Boom Brothers slot heb je niet continue het gevoel dat er kapers op de kust zijn die je voor moet zijn. Nee bij het Boom Brothers slot kun je je geheel richten op je eigen spel, er is niemand die jou prijzen af kan pakken. En dat is wel zo ontspannend, en wat is er nou fijner dan lekker ontspannen en ook nog eens mooie prijzen winnen!

Makers van de Boom Brothers Slot

Dan nog even over de maker van dit geweldige spel. De boom Brothers is namelijk een video slot van NetEnt. Dit is een Zweeds entertainment bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het maken van nieuwe spellen voor online casino’s. De meeste spellen die dit bedrijf ontwikkeld heeft zijn slots, en dan hebben we het over zowel de klassieke als de video slots. Natuurlijk is er in de loop der jaren een grote vooruitgang geboekt. En dan vooral met betrekking tot de engine, dit is een nieuwe die veel sneller laadt dan bij de overige gokkasten. Deze nieuwe ontwikkeling van de software zorgt er dan ook voor dat met wat voor computer of natuurlijk internet verbinding je het spel ook speelt, dat je toch kan genieten van een perfect uitziend spel dat ook nog eens gewoon soepel door loopt. Kortom NetEnt doet zijn werk goed!

Ik denk dat we je nu wel genoeg redenen gegeven hebben om dit geweldige slot zelf uit te proberen. En op het moment dat je dit gaat doen dan merk je ook waar we het allemaal over gehad hebben. Wil je het spel toch nog eerst op je gemakt uitvogelen dan kan dit ook nog eens gratis. Op die manier leer je het spel kennen, en weet je ook wat de opties zijn. Zo is de stap naar het spelen met je eigen geld stukken kleiner. Heb je het een beetje onder de knie, wacht dan niet met het spelen van het Boom Brothers slot. Wij wensen je in ieder geval veel speel plezier met dit geweldige slot!