Gokken op de Boom Brothers

De Boom Brothers slot is een fantastisch nieuwe slot. Gokken op de Boom Brothers is dan ook een geheel nieuwe ervaring, dit komt natuurlijk door de tweede kans die het spel je biedt en de extra bonus ronde. En natuurlijk om niet te vergeten de vele gratis spins die je bij het Gokken op de Boom Brothers kunt winnen.

Screenshot Boom Brothers
Knop Boom Brothers Spelen

Handleiding om te Gokken op de Boom Brothers

Voor de speler die vaker online video slots spelen hoeven we dit natuurlijk niet te zeggen, maar voor hen die nieuw zijn is het belangrijk om te weten dat je met het spelen van video slots enorme prijzen kunt winnen en dit is zeker ook het geval bij Gokken op de Boom Broters. Dit unieke slot neemt je mee naar de wereld van de gebroeders Boom Waar het slot natuurlijk ook over gaat. Het slot begint met een geweldig intro filmpje waardoor je al helemaal in de sfeer komt. Hier is dan ook te zien dat een van de gebroeders Boom een bom plaatst om de mijn in te kunnen komen, waardoor je zo naar de “schatten” geblazen wordt en met het spel kan beginnen.

Bij het Gokken op de Boom Brothers maak je gebruik van maar liefst 20 winlijnen en 5 rollen. Je kunt Bij het Gokken op de Boom Brothers dan ook zelf bepalen hoeveel van deze winlijnen je gebruikt. Dus je kunt zeggen dat dit een slot is voor de beginner die het spel rustig aan wil gaan spelen maar ook zeker voor de gevorderde speler die er helemaal voor wil gaan! Ook heb je bij de Boom Brothers Slot een tweede kans. Deze tweede kans houdt in dat er af en toe een van de grappige mijn werkers je scherm in komt rijden en zo stukken dynamiet gooit waardoor er willekeurig symbolen verdwijnen, deze worden dan vervangen door andere symbolen waardoor je misschien wel een winnende combinatie maakt! Niet gek dus zo’n gratis tweede kans. Maar dat is bij het Gokken op de Boom Brothers nog niet alles. Want ook heb je bij dit geweldige video slot nog een bonusspel. En dit is natuurlijk precies waar je voor speelt, want je wilt natuurlijk dat het Gokken op de Boom Brothers je zoveel mogelijk winst oplevert.


Uitleg over het spel en bonusspel

Dit gebeurd dus bij het bonusspel die je binnen gaat wanneer je drie of meer railtrack symbolen draait die van links naar rechts op een actieve winlijn staan. Om in het bonusspel te komen zal je eerst de railtrack moeten voltooien, mits je al 5 railtrack symbolen hebt gedraaid. Heb je deze rail voltooid dan kom je dus in het bonusspel terecht, hier moet je een keuze maken uit drie mijnwagentjes waarin verschillende edelstenen verstopt zijn. De mijnwerker die het eerst bij de stenen is wint. En hierbij win je dus ook de winst die aan het einde van het des betreffende karretje staat. Het fijne aan het bonusspel is dat je altijd prijs hebt! Dit grappig uitziend slot met de leukste mijnwerkers ooit is dus niet alleen erg aantrekkelijk om te zien maar ook nog eens erg aantrekkelijk om te spelen.

We hebben dus gezien dat je bij het Gokken op de Boom Brothers een tweede kans kunt krijgen en ook nog eens een geweldig bonusspel kunt spelen waarbij je altijd prijs hebt. Maar natuurlijk heb je bij het Gokken op de Boom Brothers ook nog eens de Wild symbolen en de free spins. De free spins krijg je wanneer je drie of meer free spins symbolen draait. Je ontvangt dan voor elk symbool een onbekend aantal gratis spins. Uit ervaring weten we dat deze gratis spins hoog op kunnen lopen. Ook ontvang je tijdens de free spins voor ieder free spins symbool nog eens een extra gratis spin. Op die manier kan je winst torenhoog oplopen. En dan nog de klapper van de free spins, tijdens de free spins worden je winsten ook nog eens met maar liefst drie vermenigvuldigd! Je zou bijna zeggen dat het Gokken op de Boom Brothers gegarandeerd prijzen winnen is!

Wat je tegenkomt als je gaat Gokken op de Boom Brothers

Naast de free spins heb je bij het Gokken op de Boom Brothers dan natuurlijk nog de Wild symbolen waar we het over hadden. De wild symbolen zijn in principe een soort van jokers. Deze kunnen namelijk ieder andere symbool aannemen om een winnende combinatie op een bepaalde winlijn te maken. Door deze symbolen is het dus mogelijk om alsnog een winnende combinatie te maken met de verschillende symbolen. Natuurlijk is er bij het Gokken op de Boom Brothers ook het bekende control panel aanwezig. Hier kun je verschillende opties wijzigen zodat je het spel kunt spelen hoe jij dat zelf het liefste doet. De inzet mogelijkheden die je hier kunt wijzigen zijn de muntwaarde en het inzetniveau. De muntwaarde staat in het begin bij het Gokken op de Boom Brothers standaard op 0.10 euro cent. Dit is de waarde die elke munt vertegenwoordigd. Wel kun je deze natuurlijk nog verhogen of verlagen, van 0.01 cent tot een maximum van 1 euro per munt.

De muntwaarde geldt overigens niet alleen voor je inzet maar ook voor de winsten die je maakt bij het Gokken op de Boom brothers. Je begrijpt dan natuurlijk ook dat hoe hoger je deze zet hoe meer winst je eruit kunt halen. Dan heb je dus nog het inzet niveau dat van belang is op je winst en deze staat in het begin van het spel altijd standaard op 1. Ook deze kun je verhogen tot een maximum van niveau 5. Ook heb je natuurlijk nog de winlijnen die invloed hebben op je winkansen. Bij het Gokken op de Boom Brothers kun je gebruik maken van 20 winlijnen. In het control panel kun je aangeven met hoeveel winlijnen je wilt spelen, dit doe je simpel door de pijltjes aan de zijkanten. Het linkse pijltje betekent minder, en het rechtse meer. Hoe meer winlijnen je actief hebt tijden het Gokken op de Boom Brothers hoe meer kans je maakt op mooie prijzen. Om te zien hoe de wijnlijnen lopen moet je op de cijfers staan die aan de zijkant van je scherm staan.

Bij het Gokken op de Boom Brothers kun je dus verwachten dat de gebroeders Boom jou mooie prijzen opleveren. Nog nooit waren mijnwerkers zo grappig gemaakt. En nog nooit waren er zoveel mogelijkheden om prijzen te winnen. Denk hierbij aan het bonusspel wat dit geweldige slot bevat. Blaas je zelf nu ook de mijnen van de Boom Brothers in om je geluk te beproeven!